0474 95 03 39

terug naar aanbod

Residentie SABLE D'OR

Residentie SABLE D'OR: een kwaliteitsvolle en duurzame thuis, vlakbij het strand! 

INDELING APPARTEMENT 0002:
Dit ruime appartement beschikt over een royale woonkamer met open keuken, die toegang biedt tot het zuidgericht leefterras. Er is een praktische berging voorzien en een apart toilet. Verder zijn er drie ruime slaapkamers waarvan één toegang heeft tot een eigen badkamer en twee kamers hebben toegang tot de tuin. Er is een tweede afzonderlijke badkamer met douche. In de kelder is er een privatieve berging voorzien. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en een vuilnislokaal aanwezig.

Residentie Sable d’Or is een kleinschalig en energiezuinig nieuwbouwproject in hartje Blankenberge. De moderne architectuur en grote raampartijen zorgen voor open leefruimtes met veel daglicht.

Omdat thuiskomen voor iedereen anders is, bieden we steeds een waaier aan mogelijkheden om de afwerking van uw nieuwe woonst te personaliseren. We vinden het belangrijk dat de stijl van uw appartement aansluit bij uw wensen en levensstijl.

Standaard kunt u alvast rekenen op enkele mooie troeven:

  • De vloerverwarming die de grote tegels of parket verwarmt, zorgt onmiddellijk voor een gevoel van luxe en comfort.
  • Bovendien heeft elk appartement zonnepanelen en een eigen omvormer.
  • De klassieke deurbel hebben we vervangen door een kleurenvideofoon.
  • Uw warmtepomp schenkt u warm water en het ventilatiesysteem D zorgt voor een nog gezondere binnenlucht.
  • Met de ruime lift kunt u ook naar de kelder.
  • In de kelder is een grote fietsenberging, elk appartement heeft er ook nog eens een individuele berging. U vindt er de gemeenschappelijke berging en ten slotte de afvalberging.

Naast de luxueuze afwerking en lichtrijke ruimte is de liggen ook een factor die dit project uniek maakt. Vlakbij de jachthaven, de alom bekende Kerkstraat, het gezellige Manitobaplein, de markt en de zeedijk vind je de bruisende Molenstraat. Omgeven door restaurantjes, winkels en woonhuizen is de Molenstraat letterlijk verbindend, zo kan je deze prachtige locatie het best omschrijven.  Wie de Molenstraat kent, houdt ervan. En precies hier komt een prachtig nieuwbouwproject. Luxueus leven op een boogscheut van de zeedijk.  Welkom in residentie Sable d’Or.

Ontdek de volledige residentie KLIK HIER.

Interesse in dit pand?

Of heb je nog vragen?
STEFANIE helpt je graag verder

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.