0474 95 03 39

Luxe appartement met 2 terrassen op een top ligging!

Welkom in Sainte Marie!

De Vissersstraat is al meer dan honderd jaar het decor van bruisend toerisme in Blankenberge. Deze stijlvolle residentie met een strakke tijdloze architectuur staat voor kwaliteitsvol wonen vlakbij de zee.

Naast een uitstekende ligging geniet dit project ook van een duurzame en energiezuinige afwerking.

INDELING Appartement 3:
Inkomhal, ruime berging met nutsaansluitingen (voor wasmachine condens droogkast, cv-ketel en ventilatie unit.), aparte toiletruimte, master bedroom met eigen badkamer (inloopdouche en badkamermeubel met dubbele wastafel), Groot terras met groendak, toegankelijk vanuit de master bedroom, twee ruime slaapkamers, badkamer met douche en toilet, lumineuze leefruimte dankzij beglazing over de volledige breedte met open volledig geïnstalleerde keuken, groot zonneterras, deels inpandig en over de volledige breedte, Afgesloten vuilnisberging geïntegreerd in het terras,

ENKELE TROEVEN:

- UTP en distributie in de woonkamer en slaapkamers
- Extra veiligheid dankzij de kleurenvideofoon 
- Vloerverwarming
- Zonnepanelen
- Volledig geïnstalleerde keuken
- Keuze voor de afwerking van uw appartement
- Sleutelplan (1 sleutel voor inkom, toegangsdeur, fietsenberging)
- Lift
- 2 ruime terrassen
- Op wandelafstand van het strand
- ...

Mogelijkheid om aan te kopen aan 6% btw!

Wij komen dit prachtige project met plezier aan u voorstellen. Contacteer ons voor meer info op het nummer 0474 95 03 39!


(Het interieur kan afgewerkt worden naar de keuze van de klant en dit volgens het lastenboek. De foto’s en andere afbeeldingen zijn zuiver indicatief en verbinden de bouwheer geenszins tot uitvoering van deze presentatie. De afbeeldingen zijn een voorbeeld van hoe een appartement kan worden uitgevoerd)